Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom
Kapcsolat Rátz László életrajz Kezdőlap

Alapítók

Ericsson Magyarország

Az Ericsson lehetőséget teremt a kommunikációs szolgáltatók számára, hogy az összekapcsolhatóság minden értékét kiaknázzák.
A vállalat portfóliója, a Hálózatok, a Digitális Szolgáltatások, a Menedzselt Szolgáltatások és az Új üzleti területek tevékenységének célja, hogy fokozza ügyfeleink hatékonyságát, támogassa digitalizálódásukat, és új bevételi lehetőségeket teremtsen.
Az Ericsson innovációs befektetései az emberek milliárdjai számára tették elérhetővé a telefónia és a mobil szélessáv előnyeit.

A jelenleg közel kétezer főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége két pilléren nyugszik. A hazai cég az ország legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban, ahol a szakemberek élenjáró technológiákon, az 5G mellett a gépi tanulás, mesterséges intelligencia, az IoT, a Security és a Cloud területeken dolgoznak. Tevékenységében példaértékű az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–ipari megvalósítás láncolata. A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának kizárólagos, valamint vezetékes hálózata jelentős részének szállítója. Az üzleti területhez tartozó régiós mérnöki szolgáltató központban magasan képzett mérnökök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. Továbbá a vállalat menedzselt szolgáltatásokat nyújtó központja helyszíni és telephelyi karbantartó tevékenységet lát el hazai szolgáltatók részére. 

www.ericsson.com


Graphisoft SE

A magyar alapítású és máig magyarországi központú GRAPHISOFT az épületinformációs modellezés (Building Information Modeling, BIM) úttörője, az építészeknek fejlesztett szoftverével, az ARCHICAD-del világszerte piacvezető. Forradalmi megoldásaikkal alapjaiban változtatták meg az építészek tervezési és együttműködési gyakorlatát.

Multinacionális szoftvercégként Bostontól Tokióig vannak jelen a piacon saját irodákkal, a viszonteladói hálózaton keresztül pedig több mint száz országban értékesítik a termékeiket és szolgáltatásaikat. A GRAPHISOFT 2007 óta a Nemetschek Csoport tagja.

A termékfejlesztés több száz fős csapata, valamint a stratégiai vezetés ma is Óbudán, a saját fejlesztésű, de mára különálló tőzsdei cégként működő Graphisoft Parkban található.

www.graphisoft.hu


Richter Gedeon Nyrt.

A Richter Gedeon Nyrt. magyarországi központú, innovációra épülő, specializált multinacionális gyógyszercég. A magyar irányítású Richter tevékenysége vertikálisan integrált: gyógyszergyártással, kutatás-fejlesztéssel, kereskedelemmel, valamint marketinggel foglalkozik. A cég küldetése, hogy az egészség megőrzését és az életminőség javítását szolgálja, többek között olyan magas hozzáadott értékű, originális és bioszimiláris termékek piacra vitelével, melyeknek fejlesztésében és előállításában speciális tudása van. A 118 éves múlttal rendelkező Richternek az anyavállalat mellett öt országban működnek termelő és fejlesztő leányvállalatai, termékeit saját piachálózatán keresztül a világ száz országába juttatja el. A Társaság több mint 12 ezer főt foglalkoztat, árbevétele 2018-ban megközelítette a 1,4 milliárd eurót.

www.richter.hu