Az alapítók

Ericsson Magyarország Kft.

Az Ericsson a Hálózatba kapcsolt társadalom motorja - világvezető megoldásszállító a kommunkiációs technológiák és szolgáltatások piacán. A világ összes nagyobb telekommunikációs szolgáltatójával meglévő hosszútávú kapcsolata teszi lehetővé az emberek, vállalkozások és a társadalom számára, hogy kibontakoztassák a bennük rejlő lehetőségeket és egy fenntarthatóbb jövőt hozzanak létre.

Azok a szolgáltatások, szoftverek és infrastruktúra, amivel az Ericsson főként a mobilitás, széles sáv és felhő terültén rendelkezik, lehetővé teszik a telekommunikációs és egyéb iparágak számára, hogy fejlesszék az üzletüket, növeljék a hatékonyságukat, javítsák a felhasználói élményt és új lehetőségeket ragadjanak meg.

Jelenleg az Ericssonnál közel 115.000 szakember dolgozik és 180 országban vannak ügyfelei. Globális technológiai és szolgáltatói vezető szereppel rendelkezik. Az Ericsson által támogatott hálózatok több mint 2,5 milliárd előfizetőt kapcsolnak össze. A világ mobilforgalmának negyven százalékát Ericsson hálózatokon keresztül bonyolítják. Az Ericsson kutatás-fejlesztésbe fektetett beruházásai biztosítják, hogy megoldásai - és ügyfelei - vezető pozícióban maradjanak.

Graphisoft Zrt.

A Graphisoft-ról:

"A jövőt legkönnyebben úgy jósolhatjuk meg, ha formálásában tevékenyen részt veszünk" - Alan Kay*

A Graphisoft úttörője és vezetője a Virtuális Épület® alapú alkalmazások fejlesztésének. Széles körben tekintik a Társaságot a világ első számú épület-modell alapú szoftver szállítójának. Az ügyfeleink az iparág arcvonalában helyezkednek el, projektjeik jobban tervezettek, kivitelezésük kiszámíthatóbb és olcsóbban üzemeltethetők. A Graphisofttal kapcsolatos kérdéseivel forduljon Pfemeter Ákoshoz bizalommal, a következő e-mail címen: apfemeter@graphisoft.com.

A Graphisoft és az ArchiCAD a Graphisoft bejegyzett védjegye. Minden egyéb védjegy az érintett jogtulajdonos birtokában áll.
(* Alan Kay - a SmallTalk feltalálója)

Richter Gedeon Nyrt.

A Richter Gedeon Nyrt. magyarországi központú, innovációra épülő, specializált multinacionális gyógyszercég. A magyar irányítású Richter tevékenysége vertikálisan integrált: gyógyszergyártással, kutatás-fejlesztéssel, kereskedelemmel, valamint marketinggel foglalkozik. A cég küldetése, hogy az egészség megőrzését és az életminőség javítását szolgálja, többek között olyan magas hozzáadott értékű, originális és bioszimiláris termékek piacra vitelével, melyeknek fejlesztésében és előállításában speciális tudása van. A 117 éves múlttal rendelkező Richternek az anyavállalat mellett öt országban működnek termelő és fejlesztő leányvállalatai, termékeit saját piachálózatán keresztül a világ csaknem száz országába juttatja el. A Társaság közel 12 ezer főt foglalkoztat, árbevétele 2017-ben meghaladta az 1,4 milliárd eurót.